Eligion MKB Websites & Internet Edam
kind"sh'op
Home
kindje3
Contact


Uw internet partner

Websites
Professionele websites
Voorbeelden websites
Website Upgrades
Website beheer software
Email & Webhosting
Website Extra's
360 graden foto's
SMS diensten
Online Marketing
Email nieuwsbrieven
Zoekmachine & Adverteren
Professional Services
Kassa Software
Eligion Ecash Retail Kassa

 

 


Websites & Internet


Lingerzijde 46
1135 AR Edam
info@eligion.nl
  .: route
  .: contact

 
Contact met Eligion


Eligion Websites & Internet solutions

Lingerzijde 46
1135 AR Edam

telefoon: 0299 373789
fax: 0299 373870
email: info@eligion.nl

Contactformulier

Uw naam  
Naam bedrijf / organisatie  
Telefoon / mobiel  
Email  
Opmerking / vraag  
Internet Nieuwsbrief  
  ( = verplicht)

Startpagina

Welkom op de website van Eligion Websites & Internet.

Eligion websites & internet-oplossingen, biedt ieder bedrijf, organisatie en instelling een gezonde internetoplossing. Door toegepaste kennis op business en technisch niveau helpen wij u het maximale resultaat uit uw internetplannen te halen.

Neem vandaag nog de eenvoudige eerste stap, om uw internetplannen waar te maken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis informatiegesprek om inzicht te krijgen in uw kansen en mogelijkheden met internet.

Website voorbeelden

Om een idee te krijgen van door ons gerealiseerde websites en internetoplossingen hier een selectie van een aantal succesvolle implementaties.

Ondernemersvereniging Edam

www.edam.nl

Nieuws en informatie uit Edam en alles over de actieve winkels en bedrijven in Edam. Een website van de Ondernemersvereniging Edam.

Auto Onderhoud Abonnement

www.autoonderhoudabonnement.nl

Een website met informatie over een nieuwe vorm van betaalbaar auto onderhoud 

Pieter Beeldsnijder
Yacht Design & Naval Architecture

www.pieterbeeldsnijder.nl

Een van de beste en beroemdste jacht- en interieurontwerpers van de wereld. Met adembenemende ontwerpen als de Athena. 

Hotel & Restaurant De Fortuna

www.fortuna-edam.nl

Website met infromatie over het hotel en restaunrant alsmede de toeristische aantrekkingskracht van Edam. met mogelijkheden tot reserveren van hotelkamers en tafels in het restaurant.

Kiteshop Intofun.nl

www.intofun.nl

Hippe winkel van funsportartikelen inclusief een online winkel voor de verkoop van kitesurf, snowboard en andere funsportartikelen
   

Arts op maat

www.artsopmaat.nl

Arts op Maat biedt een antwoord op een groeiende vraag van ondernemers om zelf de regie in handen te nemen bij de aanpak van verzuim.

Iris Fyto
Natuurlijke geneeswijzen

www.irisfyto.nl

Praktijk voor gezondheid en genezing op basis van natuurlijke geneeswijzen.

Schaatshuis De Bierkaai

www.schaatshuisdebierkaai.nl

Een begrip in Nederland onder de echte schaatsers. Zeer uitgebreide website met webshop en koppeling naar kassasoftware in de winkel.
   
   

Eligion Ecash Retail Kassa Software

De serieuze retailer kan niet meer zonder. Meer en meer wordt kassa software ingezet in de detailhandel. Met name het gedetailleerde inzicht in de verkopen en de winst in arbeidsinteief voorraadbeheer doen ook de kleinere retailers besluiten de verkopen en voorraadbeheer te automatiseren.

 

Speciaal voor de retail ontwikkeld Eligion Kassa Software. Zonodig compleet geintegreerd met voorradbeheer en webshop. Dit alles met real-time koppelingen. Dus verkoopt u bijvoorbeeld een jas in de winkel, dan is deze online ook niet meer beschikbaar.

 

Wilt u meer informatie over Eligion Ecash, neemt u dan contact met ons op.

Professional Services

Naast de turn-key realisatie van websites en internet-oplossingen is de expertise van Eligion ook in te huren binnen uw eigen projecten.

 

Eligion is gespecialiseerd in Internet oplossingen met gebruik making van Microsoft Technologieen en producten. Maar kan uitgaande van haar zeer ruime ervaring in Internetprojecten op veler gebied adviseren hoe uw internet project tot een succes te maken.

Van de business t/m architectuur kan Eligion voor u een sleutelrol spelen voor het succes van uw Internetproject.

Eligion heeft specifieke expertise en ervaring op het gebied van:

 • Microsoft Internet oplossingen
  • ASP.Net
  • Microsoft Content Management Server
 • Microsoft oplossingen
  • Microsoft SQL Server

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of heeft u direct serieuze interesse vraag hierbij onze cv's aan.

Eligion Internet e-Site. Gebruik in Internet Explorer 7 (maart 2007)

Eligion Internet e-site Nieuwsbrief (maart 2007)
Gebruik e-site in Internet Explorer 7

Beste e-site gebruiker,

Naar aanleiding van de release en het opkomende gebruik van Microsoft Internet Explorer 7. Ontvangt u hierbij een beschrijving van configuratie van deze browser voor gebruik in combinatie met Eligion's e-site.

Deze beschrijving heeft u nodig om het onderstaande voorkomende probleem te verhelpen.

Met vriendelijke groet
Eligion Internet Edam


PROBLEEM:

U kunt geen teksten meer invoeren/beheren in e-site. U ziet een scherm gelijkwaardig aan de onderstaande afbeelding.

OPLOSSING:

Dit kan gebeuren nadat u bent overgestapt (geupgrade) naar Internet Explorer versie 7. Omdat in deze nieuwe installatie de beveiliging verhoogd is en daarmee functionaliteit standaard meer en meer uitgezet is. U zal u bij het bezoeken van websites steeds vaker tegenkomen dat u onverwachte meldingen krijgt of pagina's niet meer kunt bezoeken, door deze nieuwe standaard instellingen.

Voor het beheer van uw webpagina's met e-site, kunt u de instellingen zoals hieronder beschreven op een veilige manier aanpassen.

Aanpassen beveilingsinstellingen voor e-site.

Open het programma Internet Explorer en selecteer de 'Tools'-knop (of Extra/Instellingen i.g.v. Nederlandstalige versie).

Kies hierin het onderste menu-item 'Internet Options'.

 

U krijgt een een scherm te zien zoals hieronder met een aantal tabbladen.
Kies het tabblad 'Security' (of 'Beveiliging').

Kies vervolgens 'Trusted Sites' (Vertrouwde webpagina's) en verander het beveligingsnivo naar 'Low' indien dit nog niet het geval is.

Kies vervolgens 'Sites' (of webpagina's) en u komt in het volgende scherm.

Type in het invoerveld uw webadres 'http://' gevolgd door uw domeinnaam b.v. 'http://www.eligion.nl'. Let erop dat onderstaande slectiebox 'Require server verification...' niet geselecteerd staat. En klik op 'Add' (Toevoegen).

Klik op 'Close' en start e-site opnieuw op. U moet nu weer gewoon bij het tekstbeheer in uw pagina's kunnen.

Succes!

 

Met Online Marketing -> Zichtbaar op internet

Ook online marketing is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijfstak. Ooit begonnen met de bekende zoekmachine aanmeldingen, hoe meer hoe beter. Tegenwoordig leidt dat steevast tot verbanning uit de zoekmachineresultaten.

Online marketing bestaat uit het vinden naar de optimale mix van de beschikbare online instrumenten. Welke ingezet kunnen worden om het, vooraf te definiëren, doel te bereiken met een verantwoord budget.

Instrumenten zijn er inmiddels in vele soorten en maten, een volgende indeling zou gemaakt kunnen worden:

Zoekmachine marketing:

 • Optimalisatie website
 • Aanmelden en zoekwoord analyse
 • Benchmark & Monitoring
 • Betaalde aanmeldingen
 • Adverteren
 • Link popularity (Web directories, Portals)

 

Online Adverteren:

 • Bannering
 • Sponsored links

 

Direct Contact:

 • Nieuwsbrieven (Email)
 • Customer services (Email, SMS)

 

Eligion Internet werkt voor het uitvoeren van marketing acties ook vaak samen met reclameburo’s. Zodat u uw online een offline marketing op elkaar kunt afstemmen. Ook hierbij zijn wij u of uw reclameburo graag van dienst.

Eligion Nieuwsbrief

 
  [BODY]

Uw logingegevens voor [url]

Beste [userdisplayname],[crlf][crlf] Na een tijdje stilte rond het internet, zijn wij verheugd te kunnen meedelen dat de studentenpagina op de website van de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum een feit is. Vanaf heden is er op onze website een speciale plek ingericht voor studenten. Hier zul je specifieke informatie vàn de Academie vóór studenten en zaken als het Vlugschrift kunnen terugvinden. Het is de bedoeling de studentenpagina te gaan gebruiken om onze studenten 24 uur per dag van het laatste Academie nieuws te kunnen voorzien.[crlf][crlf]We hebben daar natuurlijk onze eigen ideeën over, maar zouden nog liever suggesties van jullie ontvangen. Want daar doen we het ten slotte voor. Dus mochten er specifieke zaken zijn waar je geïnteresseerd in bent om deze op de internetpagina terug te kunnen vinden, aarzel dan niet en laat het ons via een antwoord op deze mail weten. Hieronder staan jouw persoonlijke login-gegevens vermeld om vanaf nu op de studentenpagina in te loggen. We hopen dat je er veel aan zult hebben en dat we in de toekomst onze internetactiviteiten voor studenten kunnen uitbreiden.[crlf][crlf] Loginnaam : [loginname][crlf] Wachtwoord : [password][crlf][crlf]Let op! het wachtwoord bevat grote en een kleine letters[crlf][crlf]Klik hier om naar de studentenpagina te gaan waar je direct kunt inloggen www.academievoornatuurgeneeskunde.nl/ga.aspx?m=stu[crlf][crlf]Veel plezier en tot op het internet![crlf]Met vriendelijke groet,[crlf] Het team van de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum.

Afbeelding 812_DSC04396_sms2_full.jpg

SMS diensten

Eligion Websites & Internet levert ook SMS-diensten vanaf internet. Dus wilt u bijvoorbeeld sms marketing doen of bestellingen op internet per sms ontvangen? Eligion kan u ook hierbij helpen.

Met SMS wordt iedereen direct bereikbaar. Voor marketing doeleinden moet SMS zeer secuur worden ingezet, maar voor notificatie van klanten of uzelf is SMS al snel een uitkomst.

Zowel standalone of als onderdeel van een internetoplossing van Eligion zijn SMS diensten door ons te leveren.

Afbeelding 816_vb_nieuwsbrief.jpg

Email Nieuwsbrieven

U wilt ook online uw marketingactiviteiten vorm geven. Een onderdeel daarvan kan het versturen van emailnieuwsbrieven zijn. Bijvoorbeeld om uw klanten te vertellen wat u allemaal te bieden heeft en zodoende uw klantenbinding te vergroten. 

Eligion beschikt voor u over een online emailmarketing tool. Welke het voor u mogelijk maakt zelf eenvoudig elektronische nieuwsbrieven te versturen. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.


Geïnteresseerd?

Maak een afspraak: