Eligion MKB Websites & Internet Edam
kind"sh'op
Home
kindje3
Contact


Uw internet partner

Websites
Professionele websites
Voorbeelden websites
Website Upgrades
Website beheer software
Email & Webhosting
Website Extra's
360 graden foto's
SMS diensten
Online Marketing
Email nieuwsbrieven
Zoekmachine & Adverteren
Professional Services
Kassa Software
Eligion Ecash Retail Kassa

 

 


Websites & Internet


Lingerzijde 46
1135 AR Edam
info@eligion.nl
  .: route
  .: contact

 
Professionele websites

"Professionele website nu bereikbaar voor iedere ondernemer"
Eligion websites & internet-oplossingen, biedt bedrijven, organisaties en instellingen nu een betaalbare en zeer complete internetoplossing, gebaseerd op kwalitatief hoogstaande internetsoftware en -producten.
Neem vandaag nog de eenvoudige eerste stap, om uw internetplannen waar te maken. En maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis informatiegesprek om inzicht te krijgen in uw kansen en mogelijkheden met internet.

Voordelig

Met behulp van een doordacht en uitgebreid webbeheersysteem, kan Eligion tegen zeer lage kosten voor u een succesvolle internet-oplossing realiseren.
De combinatie van uw specifieke wensen met onze kennis van de mogelijkheden van internet en techniek staat garant voor een snelle, voordelige en buitengewoon professionele internetoplossing op maat.

Professioneel

Uw website wordt gerealiseerd op basis van de laatste internettechnologieen. Daarnaast wordt het beheersysteem gratis verbeterd en uitgebreid, afgestemd op de voortdurend in beweging zijnde internetontwikkelingen. Hiermee is een hoge kwaliteit en lange levensduur van uw internetoplossingen gegarandeerd.

Maatwerk ontwerp

In nauw overleg ondersteunen wij u bij het definieren van eisen en wensen van uw nieuwe of te verbeteren bestaande website.
Hierbij adviseren wij in grafische zaken, alsook bij het beoordelen van de manier waarop u uw internetactiviteiten zo succesvol mogelijk vorm kunt geven.

Online beheer met e-site

Om ook zelf uw website eenvoudig te kunnen beheren is geen extra software nodig. Indien u beschikt over een recente versie van ’s werelds meest gebruikte internetbrowser Microsoft Explorer, kunt u vanaf elke PC over de hele wereld uw website altijd direct aanpassen.

De beheermodules zijn zo gebruikersvriendelijk  dat iedereen met PC ervaring snel in staat is de website te beheren.

Maak nu een afspraak !

Voor meer informatie of het vrijblijvend maken van een afspraak neem contact op met Eligion Websites & Internetoplossingen:

Contactpersoon: ing P. (Pim) Slegt

 Email:  info@eligion.nl
 Telefoon:  0299 37 37 89
 Internet:  www.eligion.nl
 U kunt ook de folder hier downloaden!

Direct vrijblijvende offerte aanvragen
Uw naam:
Telefoon:
Email:
Uw wensen:Bestaande website:
Opmerking: